2021. már 27.

Mekkora az átlagos pénisz?

írta: ETCcrew
Mekkora az átlagos pénisz?

Nagyon sokan küzdünk azzal a kérdéssel, hogy megfelelő méretű férfiassággal vagyunk- e megáldva. Ez azért van, mert a legtöbb férfi azt gondolja, hogy csak akkor tud jól teljesíteni az ágyban, ha elég hosszú és vastagságú szerszámmal van ellátva. Ez valójában nem igaz, viszont ez a hiúság okozhatja a merevedési problémákat az ágyban, az önbizalom hiányt, a korai magömlést és még számos egyéb negatív dolgot.

Rengeteg tanulmányt készítettek a férfiak körében arról, hogy elégedettek- e magukkal az ágyban, elégedettek- e a péniszük méretével, esetleg küzdenek valamilyen szexuális problémával stb. Ezek a tanulmányok is megerősítették azt a tényt, hogy a férfiak nagy része nem elégedett magával és tele vannak félelmekkel a péniszükkel kapcsolatosan. Jó hír a kételkedő férfiak számára, hogy ebben a témában a megkérdezett nők kimagasló százalékban azt mondták, hogy nem teljesen a méret a lényeg. 

De ha ennek ellenére is kételkedsz péniszed méretében, akkor itt egy pár lépéses útmutató arról, hogyan kell megfelelően megmérni a péniszed méretét! Persze felmerül a kérdés, hogy az átlagoshoz képest te milyen vagy? És mi számít átlagosnak? Egy átlagos pénisz hossza az erekció során 13 cm. Az ettől felfelé eltérő pénisz nagyság már "nagy" pénisznek számít.

Hogyan mérd meg péniszed hosszát:

1. Kezd a kerületének mérésével: a lehető legjobb megoldás erre a klasszikus szabásmérő szalag. Tekerd körül a pénisz legszélesebb pontját, fogd meg az ujjaddal és már meg is van a pénisz kerületének hossza. A mérést normál (lankadt) állapotban, vagy teljes erekció közben is elvégezheted.

2. Ezután jön a pénisz hosszának mérése: fontos, hogy a mérési eredmény nem biztos, hogy fedi a valóságot,  mivel a mérés a pénisz több oldaláról is lehetséges és az eredmények különbözhetnek is. Ezért az a legjobb, ha az alulról és az oldalról való mérést kihagyod, mert ezek az eredmények túlértékeltek lehetnek és nem biztos, hogy megfelelnek a valóságnak. Akkor kapsz jobb és pontosabb mérési adatokat ha vonalzóval végzed a mérést. Told fel a pénisz végéig, ahol a pénisz a kötőszövettel a testhez kapcsolódik. Így kaphatod meg a legpontosabb értéket péniszed hosszáról.

Ha a mérést követően egy olyan számot kapsz, amivel nem vagy megelégedve, akkor sincs semmi gond! Mivel léteznek már olyan pénisznövelő készítmények (nem gyógyszerek), amelyekkel akár lehetséges az áhított pénisz méret elérése. A legtöbb esetben pénisznövelő krémekről van szó de már kapható pénisznövelő kapszula is. De ha biztosa akarsz menni, akkor próbálj ki egy pénisznövelő csomagot, ami mind pénisznövelő krémet és pénisznövelő kapszulát is tartalmaz. A pénisznövelő kapszula belsőleg, a nemi és növekedési hormonok termelésének fokozásával, míg a pénisznövelő krém helyileg támogatja a pénisznövelését. Így egymás hatását kiegészítve növelheted a siker esélyét!

Szólj hozzá

pénisz méret elégedett pénisznövelő pénisznövelő krém pénisznövelő kapszula