2018. nov 02.

A péniszgyűrű legmenőbb típusai

írta: ETCcrew
A péniszgyűrű legmenőbb típusai

A péniszgyűrű manapság a legnépszerűbb szexuális játékszerek közé tartozik, amelynek egyes típusai mindkét fél számára felejthetetlen gyönyört tudnak nyújtani. Ismerjük meg ezúttal ezeket a típusokat. 
 
Anyaguk szerint ismerünk

- rugalmas anyagból készült péniszgyűrűk (1): általában gumiból, szilikonból, vagy más hasonlóan rugalmas anyagból készülnek, kíméletesen és kényelmesen felhelyezhetőek, egyszerűen és gyorsan eltávolíthatóak, és lényegesen olcsóbbak. Negatívum, hogy a fémből készült péniszgyűrűkhöz képest kevésbé tartósak. Ha első alkalommal tervezed péniszgyűrű kipróbálását, mindenképp ezt a típust javasoljuk.

- merev anyagból készült péniszgyűrűk (2): jellemzően valamilyen fémből készülnek. Sok férfi esküszik a rozsdamentes acélból készült péniszgyűrűkre, hiszen strapabíróbbak, mint társaik, valamint a hűvös acél kellemes érzést ad a felhevült testnek. Bár az ilyen típusú szexuális segédeszközök fixebb tartást eredményeznek, a rossz méretválasztás nagyon balesetveszélyes lehet - ebbe a típusba bele tud szorulni a pénisz.

Méret szerint kaphatóak egy méretű péniszgyűrűk (3), melyek többnyire fémből, keményebb gumiból, vagy műanyagból készülnek. Ha ezt a típust választod, a legfontosabb tényező, hogy mindenképpen korrekt módon vedd figyelembe a méreti adottságaid! Ha a pénisz átmérőjéhez képest túl nagy méretű péniszgyűrű kerül felhelyezésre, nem lesz semmi hatása, ha túl kicsi kerül fel, káros is lehet. Amennyiben túlzott a szorító érzés, kényelmetlen a viselése, távolítsuk el, hogy ne okozzon semmilyen károsodást.
 
Léteznek olyan péniszgyűrűk, melyek állítható méretűek (4), a fém alapanyagú péniszgyűrűk között találhatunk szétnyithatókat (5) is. Az állítható péniszgyűrűk előnye, hogy a vásárlást követően kitapasztalhatjuk a számunkra legkedvezőbb beállítást.
 
Sok esetben kategorizálják felhelyezési területük szerint is: alapvetően a péniszgyűrűt a pénisz tövéhez kell helyezni, de már a piacra kerültek olyan péniszgyűrűk is, amelyet a hímvessző törzsén, a makk alatt vagy a herezacskó alatt kell viselni.
 
A legújabb típusok a vibrációs péniszgyűrűk, melyel a szex során mindkét félnek örömet okoznak. Ez annak köszönhető, hogy a gyűrűn van egy elemmel ellátott, kiálló rész, mely aktus közben vibráló-stimuláló mozgást végez, így nem csak a férfi erekcióját fokozza, hanem partnere csiklóját is izgatja. Az extra stimuláló hatásnak köszönhetően a vibrációs gyűrű a hölgyek körében is kedvelt, hiszen plusz élvezetet nyújt számukra is a szexuális együttlét során.
 
Péniszgyűrű, korai magömlés, erekció, potencianövelő
Próbáld ki Te is valamelyik típust, garantáltan nem fogod megbánni.
Szólj hozzá