2017. okt 23.

A nők 36 szá­za­lé­kát egé­szen a csú­csig rö­píti ez a hun­cut ké­zi­munka

írta: ETCcrew
A nők 36 szá­za­lé­kát egé­szen a csú­csig rö­píti ez a hun­cut ké­zi­munka

A leg­újabb ku­ta­tás sze­rint a nők imád­ják, ha a férfi az uj­ja­i­val ké­nyez­teti őket. Fel­téve, hogy a pasi tudja, mit csi­nál. El­len­kező eset­ben ugyanis vér­ciki bé­ná­zás lesz si­kol­tós or­gaz­mus he­lyett. Te tudod, hova és ho­gyan kell nyúlni? Azért a biz­ton­ság ked­véért meg­mu­tat­juk...

 

Csókolózás, simogatás, gyors vetkőzés, ágyba bújás, behatolás. Klasszikus szexrecept, unalomig ismételt rutin. Na jó, talán egy-két extra pózt, vagy oráltrükköt bevetettetek már – de mi a helyzet a kézimunkával? Egy kutatás szerint a nők sokkal jobban szeretik, mint valaha is hitted.

1055 nőt kérdeztek meg, és kiderült, hogy 36 százalékuknak szüksége van a biztos férfikézre a jóleső orgazmushoz. Lehet a technika lágy cirógatás, művészi érzékenységgel finoman előcsiklandozott kéj, ami eljuttat a csúcsra. Tehát ideje mindent megtanulnod a csiklóról, a kéjpontokról – és igazán bombasztikus orgazmushoz juttathatod a csajodat.

1. A csikló

 

db6df07384f290f62913cdbf887c01dfcd8400da.jpg_450x230

Nemcsak annyi a csikló, amennyit szabad szemmel látsz, ugye ezt tudtad? Az csak a feje; a hosszú, villáscsontra hasonlító szerv végigfut az egész női szentélyen, és telis-tele van kéjpontokkal. Ha a csikló feje feletti pontot köröző-masszírozó mozdulatokkal cirógatod, eszméletlenül bevadul a nő. El se tudod téveszteni: érezni fogsz egy apró csomót az ujjbegyeddel, amit akár a nyelved hegyével is körbejárhatsz.

Gésa Álom Vaginaszűkítő És Csiklóizgató Spray Nőknek

Feszes, szűk, vértől duzzadó, izgalmi állapotban lévő punci! 
Csak 5.490 Ft a Maszkulin Webshopban! Kattints ide!

 

2. A háromszög

Ahol az intim szőr növekszik; megvan? Ha erre a területre finom nyomást gyakorolsz, a csikló vérbő lesz, és eláll a nő lélegzete a gyönyörtől.

3. A barlang

A vagina is tele van rejtélyes pontokkal: ha az első falra belülről nyomást gyakorolsz, a csikló hosszú, belső szárait is izgatod, ami a hüvelyfal túlsó oldalán fut. Egy apró nyomás, és garantáltan válaszol a női test: megremeg, és mély sóhajtást vagy kéjes nyögést hallhatsz, ha ügyes vagy.

4. A G-pont

Ha már elég nedves a vagina, egy vagy két ujjaddal lágyan csusszanj be, és finoman masszírozd a hüvely elülső falát! Idővel megtalálod a kéjpontot, és eszméletlen orgazmust okozhatsz a nőnek.

A nők szentélye eszméletlenül érzékeny, csak kevés csaj szereti az erős, durva mozdulatokat odalent – nem finnyáskodnak, egyszerűen kellemetlen nekik, vagy fáj. Fogd vissza az erődet, lágyan bánj vele, mint egy törékeny virággal! Hidd el, az eredmény nem marad el…

Rain Of Love Extra Erős G-Pont Stimuláló Krém
+ Gésa Technika 
a spriccelő orgazmusért! A Maszkulin Webshopban csak 11.900 Ft-ért!

(www.ripost.hu)

Szólj hozzá