2017. okt 22.

Hosszan tartó erekciót ígérő, potencianövelő szextrükkök (18+)

írta: ETCcrew
Hosszan tartó erekciót ígérő, potencianövelő szextrükkök (18+)

A merevedési zavar és a korai magömlés is kardinális problémát jelent a pár életében, amelyet gyakran egymás előtt is szégyellnek bevallani. Igen, gyakran számolnak be hölgyek a párjuk merevedési zavara miatti kellemetlenségekről, amelyeket a párjuknak sem szívesen említenek. A legfőbb panaszuk, hogy a férfi a potencianövelő módszerek kutatása helyett homokba dugja a fejét. Pedig a potencia gond sajnos a legtöbb esetben nem oldódik meg magától, ami olyannyira gátló tényező lehet a felekben, hogy akár a kapcsolatnak is véget vethet. 

A férfi önbecsülése ugyanis sokat csorbulhat, ha úgy érzi, nem ő a legnagyobb szexisten, a nőt pedig a sorozatos kielégületlenség teszi csalódottá az ágyban, ráadásul akár a vonzalom hiányának gondolata is felvetődhet benne. Hogy ez ne történjen meg, jobb mihamarabb kézbe venni az irányítást, és irányba igazítani a potencianövelést. Az alábbiakban néhány potencianövelő tippet találsz arra az esetre, ha szeretnéd kellően mereve péniszt produkálva meglepni és kielégíteni a párod..

Old a feszültséget!

Nem is hinnéd, hogy a stressz oldása mennyire gyorsan és milyen nagy hatással tud lenni a potencianövelésre. Menj el futni, vagy sportolj mást, esetleg kezdj valamilyen hobbit űzni, a kikapcsolódás antistressz hormonok kibocsátására fogja kényszeríteni a szervezeted, ami a potencia növekedését eredményezheti. Fontos megjegyezni, hogy bármilyen tevékenységebe is kezdj, azt rendszeresen, rövid időközönként, és hosszú időn át végezd, így számíthatsz bármi jóra. Ha mindezt kiegészíted az alábbiakban részletezett természetes potencianövelő szerekkel, nyert ügyed van! 

Természetes potencianövelő szerekkel a forró szexélményért

Egyes ételek vágykeltő szerként való alkalmazása régi hagyományokra nyúlik vissza. Hatásukat elsődlegesen illatuknak és ízüknek köszönhetik, de eredményességükhöz jelentősen hozzájárulnak a fogyasztásuk során a szervezetbe kerülő, majd ott felszabaduló tápanyagok is.

 

Leggyakrabban az édes és csípős ízű ételeket tartják az igazi libidóbombának. Az erőteljes aromájú vanília, a magas B6-vitamin-tartalmú avokádó, a vérbőséget fokozó chili, a fáradtságűző ginzeng, a vérkeringést serkentő gyömbér, de az édes-szerelmes csokoládé és a datolya is mind-mind természetes afrodiziákumnak számítanak. Ha igazán hosszú, forró éjszakára vágysz, készíts valami különleges dolgot vacsorára!

 

Szólj hozzá

szex erekció merevedés merevedési zavar potencianövelő potencia zavar potencia gond