2017. okt 16.

Or­gaz­mus a világ körül

írta: ETCcrew
Or­gaz­mus a világ körül

Tény­leg min­denki más­ként csi­nálja

Sze­xu­á­lis gyö­nyört adni, kapni és át­élni vég­te­le­nül sok­fé­le­kép­pen lehet. Az orgazmus mindenki életében döntő fontosságú - ez tény! Vajon mások hogy csi­nál­ják? Kuk­kants be ve­lünk a világ kü­lön­böző há­ló­szo­bá­iba, mu­ta­tunk a sze­xu­á­lis ki­elé­gü­lés­ről né­hány iz­gal­mas tit­kot!

Egy dolog létezik, ami az egész világon egyforma: az orgazmus. Vagy ez egy tévedés? Eltér egymástól a brit, a svéd, vagy a spanyol csúcs? Egy kutatás erre keresett választ. Egy szexjátékokat forgalmazó online cég 2200 embert kérdezett 21 országból, hogy megtudja, milyen gyakran, milyen pózban, és milyen hangosan érik el a nagy O-t a különböző országok lakói.

Az oldal közzétett egy listát, amin rangsorolta az országokat a szerint, hogy hol élték át a legtöbb és legintenzívebb orgazmust – így a lista végén kullogó országok lakói össze tudják szedni magukat, hogy javítsák a statisztikájukat.

1. Legtöbb orgazmus: Norvégia

Meglepődtél? Úgy látszik, a hideg éjszakák több összebújást eredményeznek, ugyanis az ország lakóinak 35%-a legalább naponta egyszer él át orgazmust. Csak viszonyításképpen: világviszonylatban a heti két vagy három alkalom az átlagos.

2. Legintenzívebb: Chile, Olaszország, Spanyolország

A felmérésben résztvevők egy tízes skálán kellett értékeljék az orgazmusukat, és ebből a három országból 10-13 százalékuk 10/10-es értékelést adott.

3. Leghangosabb: Brazília

Sikoltás orgazmus közben, állati üvöltés az élvezetek csúcsán – igazából ha jobban belegondolunk, nálunk elég ritka jelenség. Nem úgy a braziloknál, 65%-uk hangosan élvez el. A második Norvégia lett.

4. A sereghajtók: Kanada és az USA

Hiába a hosszú, hideg éjszakák, a norvégokkal ellentétben a kanadaiak nem jutnak a csúcsra naponta. Igazából 15 százalékuknak még soha nem volt orgazmusa, másik 15 százalék 1/10-re értékelte az intenzitást. Az USA kicsit jobban áll: 28 százalékuk 7/10-re értékelte az orgazmusát.

A férfiak ejakulációjáról hasznos infókat találhatsz a kesleltetes.hu oldalon!

Szerinted Magyarország miben lehetne világelső?

Szólj hozzá

férfi szex párkapcsolat eredmény élvezet petting