2017. okt 16.

Havi 21 or­gaz­mus ezt teszi a férfi­ testével!

írta: ETCcrew
Havi 21 or­gaz­mus ezt teszi a férfi­ testével!

A leg­újabb vizs­gá­la­tok­nak kö­szön­he­tően ki­de­rült, hogy mit művel a férfi­val havi 21 gyö­nyör­tel­jes együtt­lét. Ezen­túl nincs több ki­fo­gás, sze­resd egész­sé­gesre a pá­ro­dat!

A Harvard Medical School kutatói által végzett vizsgálatban 32 ezer férfi egészségi állapotát és szexuális szokásait tanulmányozták.

Az eredmények pedig azt igazolják alátámasztani, hogy aki havonta 21-szer a csúcsra jár, akár 22 százalékkal kevesebb az esélye a prosztatarák kialakulására mint azoknak a férfiaknak, akiknek csak 4-7 orgazmus jut egy hónapra.

Az elemzésnél megfigyelték életmódjukat is, beleértve a szexuális életüket, valamint a prosztatarák-szűréseken való részvételt is.

A jelenséget azzal magyarázzák, hogy a gyakori ejakulációval könnyebben távoznak a régi, akár megbetegedésre hajlamos sejtek is, ezáltal gyorsabban frissülnek az újak, így segítve a prosztata egészségét. 

Az eredmények már csak azért is biztatóak, mert az ejakulációnak nem találták egyéb, kockázatnövelő hatását - vagyis ártani biztos nem árt. A legjobb módja pedig, hogy gyakori ejakulációd legyen, nem más, mint hogy egyre többet szeretkezel a partnereddel, lehetőleg minél kéjesebben!

(www.ripost.hu)

Szólj hozzá

férfi szex orgazmus egészség életmód intiitás