2017. okt 16.

Ebben a szex­póz­ban min­den nő eljut a csúcsra

írta: ETCcrew
Ebben a szex­póz­ban min­den nő eljut a csúcsra

Próbáljátok ki!

Biztos tapasztaltad már, sokszor milyen eszméletlen nehéz kielégíteni egy nőt: ilyen pozíció, olyan ujjgyakorlat, tökéletes oráltechnika, vibrátor… és még úgy is hosszú idő és kitartás kell, hogy a csúcsra juttasd.

Annabelle Knight szexuálpszichológus megosztotta a titkot, hogyan lehet gyorsan és könnyen orgazmushoz juttatni a nőt. Tulajdonképpen sokkal egyszerűbb, mint gondolnád, nem igényel semmiféle extra játékszert, és nem függ a pénisz méretétől sem.

Egyszerűen kell felfogni a dolgot, és visszatérni a legegyszerűbb, legunalmasabb szexpózhoz.

Bizony, a misszionáriushoz. A jó öreg, dögunalmas, elcsépelt, mindenki szerint unalmas és puritán misszionáriushoz. A szakértő szerint ugyanis ez az egyike azon kevés pózoknak, ahol a nő orgazmuspontjait egyszerre tudja izgatni a pénisz kívülről és belülről is. Vagyis a csiklót, és a hüvelyben elhelyezkedő G pontot. Ugyanis ebben a pózban a pénisz 30-45 fokos szögben hatol be, ami a legtökéletesebb a vaginaorgazmus eléréséhez – és közben a férfiasságod nyomást gyakorol a csiklóra is.

De előtte persze nem árt odafigyelni, mi hozza igazán lázba: fedezd fel az erogén zónáit: a fülét, a nyakát, a ciciket, figyeld a teste reakcióit, és garantált a mindent elsöprő orgazmus!

Cikkünk második felében említést kell tennünk a méltán egyre népszerűbb anális szex során alkalmazott szexpózokról is, és mindezek közül emelendő ki a kutyapóz módosított formája. Azt már tudjuk, hogy az anális szex során kiemelkedően fontos az ellazulás, és az, hogy az anális behatolás legfájdalommentesebb módja érdekében minden fizikai akadályt igyekezzünk megszüntetni a behatolni készülő pénisz útjából. Erre pedig akkor nyílik mód, ha a hölgy kutyapózban várja az anális közeledést, hiszen így tud a pénisz a legsimábban becsúszni.

Ahhoz, hogy az anális szex tényleg, és teljesen fájdalommentes lehessen, érdemes használni síkosító, és valamilyen, kifejezetten az anális szexhez kifejlesztett izomlazító készítményt, amelyekről többet olvashatsz a kesleltetes.hu oldalon.

Neked melyik a kedvenc szexpózod?

 

Szólj hozzá

férfi szex orgazmus szerelem szexpóz intiitás