2017. okt 16.

AMITŐL A NŐI VÁGY IGAZÁN FELIZZIK – TÉNYEK ÉS TÉVHITEK

írta: ETCcrew
AMITŐL A NŐI VÁGY IGAZÁN FELIZZIK – TÉNYEK ÉS TÉVHITEK

Beleremeg, amikor megérinted?

Szeretnéd azt látni, érzékelni, hogy a partnered odáig van érted? Fölizzik, vibrál, tisztelettel és odaadással néz rád? Átadja magát az együttlétnek, és átható tekintettel csodál téged? Beleremeg, amikor megérinted?

 

Ha ez motivál, akkor érdemes elgondolkozni először, hogy pontosan kiről is szól ez a kapcsolat. Férfi szeretnél lenni, de lehet, hogy csak egy jó pasi posztjára pályázol. Egy olyan fickóéra, aki csak magára fókuszál – aki megmutatja magának, hogy jól csinálja. Ez egy lehetséges tévút, a férfi hiúság egy csapdája, ami messze van a két fél közötti őszinte és valóban intim összekapcsolódástól.

A férfi attól indít be egy nőt, hogy jelen van. Teljes figyelmével, támogatásával, nyitottságával – elengedve elképzeléseit, hogy majd mit fog önbizalom növelőként elmondani másnap a tükör előtt magának. Egy férfi a nőre és a kapcsolatra helyezi a hangsúlyt – teret ad a nő kibontakozásának, kivirulásának, felragyogásának – hisz ennek tükrében válik azzá, aki. Ehhez viszont az első lépés, hogy félretegyük kisfiús vágyainkat, önmagunknak bizonyító lényünket, és csak a pillanatra fókuszáljunk.

Ha valójában férfiként szeretnél jelen lenni egy kapcsolódásban, akkor érdemes elengedni mindenféle elképzelést a férfiasságról – főleg arról a férfiasságról, amit a barátaink, a közvetlen környezetünk, vagy a “férfivilág” sugall számunkra.

Ha valóban szeretnél egy nőt látni teljes gyönyörben és eksztázisban, ahhoz az első lépés megtanulni érezni. Elfeledni a tuti tippeket és technikákat, az eddig bevált dolgokat – mert a férfi akkor tud egy nőt tartani, megnyitni, ha a lelkében ő is nővé válik – végtelenül érzékennyé, intuitívvá, a másikkal összehangolttá. Vezetőnek látszani, de valójában követni a nő szárnyalását.

Ha szeretnél látni beindulni egy nőt általad, akkor leveted a páncéljaidat, és szembenézel a másik erejével anélkül, hogy kontrollálnád – és megengeded a sebezhetőséget, bármilyen következménnyel is jár.

Elengeded a férfias szerepeidet – hogy minek kell látszanod, milyen szerepeket kell vállalnod, hogyan kell viselkedned – kiengedni a kezedből az irányítást, és csak tartani önmagadat stabilan, egy örvény középpontjaként tengelyt adni az élet ébredésének.

Ha szeretnél férfiként tapasztalni – elhagyod a rutint, az eddigi tapasztalataidat, és felfedezővé válsz– életedet uralóvá, erőssé – és erre hangolod a partneredet is.

És ha képessé válsz a férfierő állapotainak megélésére, jöhetnek a belőled kibomló, életre kelt mozdulatok, önmagadat kifejező technikák. Azok már nem eszközök lesznek valaminek az elérésére, hanem a férfiasságodból születő következmények. Hisz a legtöbb, amit adhatsz valójában egy nőnek, az teljes önmagad – önmagad legtisztább tudata és fénye tükrében.

 

Mond el Te is a véleményed kommentben a fentiekről!

(www.igenyesferfi.hu)

Szólj hozzá

férfi szex érzelem orgazmus szerelem párkapcsolat csajozás intimitás