2017. okt 16.

A NŐI ORGAZMUS TITKA – ÍGY LEGYÉL JOBB SZERETŐ

írta: ETCcrew
A NŐI ORGAZMUS TITKA – ÍGY LEGYÉL JOBB SZERETŐ

Ne érd be kevesebbel, mert lehet, hogy amit női orgazmusnak gondolsz, az csak a töredéke annak, mint amire a nő valójában képes.

Egy női orgazmust csak női szemmel lehet megközelíteni. Ezért azt ajánlom, ha szeretnél jobb és tudatosabb szerető lenni, akkor lépj picit ki a saját tapasztalataidból, és próbálj nőként gondolkodni, érezni.

 

Gyakran esnek bele a férfiak abba a hibába, hogy azt gondolják, ami nekik jó az ágyban, az üdvözítő és felemelő lehet a partnerüknek is. Nem veszik figyelembe azt a tényt, hogy mindenki egyedi szexuális kultúrával bír – egyedi vágyakkal, nyitottsággal, ritmussal. Ez a nőkre még jobban jellemző – nem beszélve arról, hogy ez náluk akár percről percre is változhat. Sajnos a szexualitás gyakran nem a nappaliban kezdődik. Ezalatt azt értem, hogy ritka a kommunikáció a partnerek között avval kapcsolatban, hogy mik a valós szükségleteik, vágyaik, illetve hogyan és mit szeretnének megvalósítani az együttlétben.

Ezért a közvetlen hozzáállás ahhoz, hogy jobb szerető légy az, hogy kérdezz – és nemcsak azt, hogy mit szeretne a partnered, hanem azt is, hogy pontosan hogyan, milyen tempóban, és milyen érzelmi minőséggel tedd azt. Hiszen a mozdulatok pontosan kommunikálják minden gondolatodat, félelmedet, gyönyörkészségedet, és a bizonytalanságot is, ami láthatatlanul is ott feszülhet benned. Ezért a legelső dolog, ami akár furának is tűnhet, hogy őszintén kérdezel – arról, hogy mennyire van a partnered megérkezve hozzád, hogyan érzi magát, és mire van leginkább szüksége ahhoz, hogy feloldódjon, és megnyíljon feléd, készen álljon az orgazmusra. Ezek már olyan biztos támpontok lehetnek, amiket csak finomítani és behangolni kell a későbbiekben.

A másik fontos dolog férfiként, hogy elfelejtsd azt, hogy te hogyan működsz, milyen szexuális referenciákkal rendelkezel – mert a te gyönyörpontjaid és erotikus kapuid más felállásban reagálnak, mint ahogy azt a nők teszik általában.

Férfiként és nőként elsődleges és másodlagos nemi zónákkal rendelkezünk, de ezek fordítva működnek, és kapcsolnak be általában a két nemnél.

Ami számodra azonnal gyönyört vált ki, az a nőknél csak már felizgult és felhevült állapotban ad visszajelzést számodra, és számol be orgazmusról.

Ezért ha a partnered nem adott számodra konkrét visszajelzést az érintkezést megelőzően, akkor a legjobb ezt a nyomvonalat követni.

Érintsd a bőrét, nyakát, fülcimpáját, finom érintéssel a fenekét, belső combját, hosszú és lágy mozdulatokkal az íveit, de csak egyértelmű izgalom és visszajelzés után érintsd a genitáliákat és a mellbimbót. A kulcsszó a türelem és a helyzet uralása – még akkor is, amikor már azt hisszük, hogy az érzékek magaslatán vagyunk. Amikor ezt érezzük, akkor léptünk a női orgazmus előszobájába.

A nők nagy része képes a teljes test orgazmusára, ezért ha minél többet kényezteted a teste egészét, minél több figyelmet szentelsz neki, minél több időt szánsz rá, annál mélyebb szintjeit fogod felfedezni társad orgazmusos élményeinek. Ha ez a minőségi idő róla szól, akkor általa egy csodálatos felfedezésben lehet részed – olyan találkozás lehet ez partnereddel, és ebben a viszonylatban önmagaddal is, ami a férfilét új dimenzióit nyitja meg számodra.

Ne érd be kevesebbel, mert lehet, hogy amit női orgazmusnak gondolsz, az csak a töredéke annak, mint amire a nő valójában képes. Ha hagyod őt kibontakozni teljes lényében – felszítani a tüzét a végletekig, és aztán ezeken a fennsíkokon elidőzni, pihenni és várni, majd újabb magaslatokra törekedni – a női orgazmusok megfoghatatlan és félelmetes mélységei könnyen átlátható – és a férfiak számára is értelmezhető térré válnak.

Szerző: Kékes Réka orgazmusszakértő, intimitás- és testtudat oktató

(www.igenyesferfi.hu)

 További hasonló cikkekért az orgazmusról, keresd fel a kesleltetes.hu vagy a potencianovelo1.hu oldalt.

Neked mi a technikád? A válaszokat kommentben várjuk!

Szólj hozzá

lifestyle férfi szex orgazmus élvezet intimitás