2017. okt 16.

A női orgazmus 6 titka

írta: ETCcrew
A női orgazmus 6 titka

Hul­lá­mok­ban árasztja el a gyö­nyör a nők tes­tét, ami­kor ez tel­je­sül

Ez az, amit a nők át akar­nak élni: ké­szülj fel és add meg nekik ezt a szex­él­ményt! Min­den nőben ott rej­tő­zik a sze­xis­tennő, raj­tad múlik, hogy ki­ho­zod-e pá­rod­ból.

A közhiedelemmel ellentétben a nők nem kevesebb szexre vágynak, csak másképp szeretnék átélni a gyönyört, mint a férfiak.

Szeretnéd látni, ahogy a nő testén végighullámzik az orgazmus? Akarod hallani a kéjes nyögéseket, a zihálást? Akkor figyelj! A nők azokhoz a férfiakhoz vonzódnak, akiket valóban érdekel, hogy mit és hogyan csinálnak. Kezdd az alapoktól!

1. Érzelmi nyitottság

Egy nőnek az erekciód nem elég ahhoz, hogy teljesen átadja magát neked. Éreznie kell, hogy valóban érdeklődsz iránta. Ezt pedig úgy érheted el, hogy kimutatod neki érzéseidet és azt, hogy mennyire fontos számodra. Így ő is megnyílik neked és máris egy lépéssel közelebb vagytok ahhoz az egyesüléshez, mely eszelős kéjtől rengeti meg a testet.

2. Szenvedély

A szenvedélyes férfiakért megőrülnek a nők. Mikor a szemükbe néznek, megmozgatja őket az ősi elemi vágy és izgalmas nőiességük egyből bekapcsol. Egy férfi, aki szenvedélyesen szeret, sokkal többet árul el egy nőnek arról, hogy ő maga mennyire kívánja szexet. A szexuális vibrálás hatalmába keríti a nőt és ettől a pillanattól kezdve nem kétséges, hogy ő is meg akarja szerezni magának a férfit. 

3. Szexuális készség

A nőknek egyszerűen nincs türelmük azokhoz a férfiakhoz, akik nem fektetnek időt és energiát abba, hogyan váljanak csodálatos szeretőkké. Azok viszont, akik büszkén vállalják a megszerzett tudást és élnek vele, valamint partnere testével is odaadóan, tisztelettel bánnak, nos ezek a férfiak azok, akik értik a szexualitás ősi rendszerét. Ha csodás szeretőre vágysz, először neked kell azzá válnod!

tenor.gif_498x244

4. Változatosság

Ne légy egyhangú: a misszionárius, a nő felül vagy a hátulról szex még nem a vége mindennek, légy kreatív és kalandos! 

A nők értékelik azokat a pasikat, akik időt szánnak arra, hogy mit szeretnének és nem félnek ezt megkérdezni sem. Mivel a nők felépítése alapvetően különböző, ezért vágyaik is eltérőek valamint az is, mit hogyan éreznek.

A hüvely alakjából persze te is kikövetkeztetheted, hogy mi a legjobb neki: például ha kicsit hátrafelé ível, akkor annak a nőnek nagyobb kéjt nyújt ha hátulról hatolsz be, mivel így könnyebben éred el a G-pontját.Érdemes egész közelről fekve belecsúsznod, hogy a csiklója se maradjon ki az élményekből: így a multiorgazmus garantált!

 

 

5. Csókok és érintések

A csók az egyik legerotikusabb megnyilvánulása a szexualitásnak, mely nemcsak szenvedéllyel tölti meg az szexet, hanem egyúttal megnyitja az érzékek kapuját. Finoman, de birtokold a nőt, ennek hatására lágy csókjai egyre erősebben törnek majd utat maguknak miközben ölelkeztek. Mutasd a férfierő jelenlétét, azt, hogy  biztonságban érezheti magát veled és a kapcsolatban. 

 

tenor.gif_498x233

6. Intimitás

Az igazi intimitást az előzőek segítségével érheted el, amikor képesek vagytok kölcsönösen megnyílni egymás előtt, átadni a másiknak magad. Ne félj tőle! Engedd el a fókuszt az orgazmus eléréséről és ahogy belefeledkeztek az egymás testére irányuló megismerés teljességének élményébe, úgy dőlnek le a belső gátak és hangolódtok egymásra szexuálisan. Innentől pedig nincs más hátra, minthogy alámerüljetek a gyönyör legmélyebb bugyraiba. 

(www.ripost.hu)

Szólj hozzá

lifestyle férfi szex szerelem szexpóz