2017. okt 15.

Ezért vonzódnak a nők a rosszfiúkhoz

írta: ETCcrew
Ezért vonzódnak a nők a rosszfiúkhoz

Nem érted, miért kellenek a nőknek azok a férfiak, akik általában kihasználják, megbántják, vagy éppen becsapják őket?

 A külső megfog 

Hosszú távon talán nem, de a kisebb, aktuális sikereket igenis a külső jelenti. Minden kisebb-nagyobb férfi csoportban van legalább egy macsó, aki egyszerűen leveszi a lábáról a nőket, anélkül, hogy ezért különösebben bármit is tennie kéne.

 Az egyéjszakás kalandok esetében előnyt élveznek a jóképű Adoniszok.

A kisugárzás az ő esetükben is nagyon sokat számít, nem csak megjelenésüknek köszönhetik népszerűségüket. Az önbizalom mindig vonzóvá tesz. Egy macsó esetében, pedig ha folyton te viszed haza a legjobb csajokat a buliból, akkor nem nehéz magabiztosnak maradnod.

 Belső megtart 

Előfordul, hogy egyáltalán nem társul az önbizalomhoz a macsó külső, ám ezek a férfiak éppúgy sikeresek lehetnek a nőknél, mint jóképű társaik. Nem minden nőnek az egy féle férfiak jönnek be, mint ahogy a női szépség is viszonylagos.

Ezeknek az emberek olyan fontos tulajdonságaik vannak, amikhez a nők ösztönösen vonzódnak. Ilyen például a dominancia, az uralkodás képessége, továbbá a korábban említett önbizalom, ami a külső adottságok mellett eredhet a jól fizető munkahelyből, a képzettségből, vagy csak egyszerűen a talpraesettségből.

Előfordulhat, hogy egy férfi annyira el tudja adni magát csupán a dumájával, hogy minden nő odáig lesz érte, pedig ránézésre semmi olyat nem birtokol, ami igazán ellenállhatatlan lenne.

 Jó apa lesz 

A nőknél is beindul egy idő után a biológiai óra és a fészekrakási ösztön.

Ilyenkor olyan férfit keresnek, aki vélhetően a legjobb társ lesz egy sírig tartó kapcsolatban, aki segítségükre lesz az utódok sikeres felnevelésében.

Ilyenkor legtöbbször nem az eszükkel döntenek, sokkal inkább hajlamosak a nők is a megérzéseikre hagyatkozni.

Talán megdöbbentő, de az igazán egoista, narcisztikus férfiak rendelkeznek azokkal a személyiségjegyekkel, amikre ebben az élethelyzetben buknak a nők, sőt, még a pszichopaták is előnyt élvezhetnek. Lehet, hogy most kicsit megdöbbentél, de fordított helyzetben a férfiak fejét is többnyire azok a nők csavarják el pillanatok alatt, mikor „komoly kapcsolatot” keresnek, akik a hosszú távú párkapcsolatra a legkevésbé sem alkalmasak.

 Vastag pénztárca 

Férfiként ezt nehezebb egy kicsit megérteni, mert a legtöbbünknek meg kell dolgozni a jobb életért, de ha két munkahely közül kellene választanod és a munkakörülmények nem rosszabbak sokkal az egyik esetben sem, akkor egészen biztosan a jobb életszínvonalat jelentőt, a több pénzzel járót fogod választani.

 

Nyilván anyagias világban élünk, ahol rengeteget számít a pénz, de ha mélyebbre ásunk, a zöldhasú a család eltartásához, a biztos jövőhöz vezet, ezért a legtöbb nőre mágnesként hat a drágább ital és az exkluzív kiszolgálás.

Amennyiben egyéjszakás kalandot keresel ajánlatos szórnod a pénzt, erre néha tudatosan, néha tudat alatt buknak a nők.

Valamint visszautalva a második pontra, a sok pénz és az, hogy bármit meg vehetsz, szintén magabiztosságot kölcsönöz, ami még vonzóbbá tehet egy jobb módú férfit.

Ugyanakkor akad már olyan felmérés is, ami azt bizonyította be, hogy a hosszú távú kapcsolat tervezésekor vonzóbb a megfontolt költekezés, hiszen nincs az a pénz, amit ne lehetne elkölteni, s ami így veszélybe ne sodorná a család jövőjét.

A döntés a kezedben van, hogy egyéjszakás kalandokat keresve egy igazi macsó rosszfiú leszel, vagy komolyabb vizekre evezve olyan nőt keresel, aki a kevésbé felszínes tulajdonságokra figyel oda és lehet vele akár családot is alapítani.

 

Tudnál rosszfiú lenni?

 

(www.aferfi.hu)

Szólj hozzá

párkapcsolat csajozás intimitás rosszfiú